30 shkurtesa që do t’ua lehtësojnë shfletimin në Chrome

30 shkurtesa që do t’ua lehtësojnë shfletimin në Chrome

07 December 2018 17:39

Duke mbajtur mend disa shkurtesa të Chrome-it, detyrat që ju kryeni çdo ditë fitojnë tjetër ritëm dhe tjetër dinamizëm.

Navigimi në internet zë një pjesë të konsiderueshme të ditës sonë dhe është bërë edhe më e rëndësishme të dini të shfletoni në ueb me efikasitet.

Duke studiuar disa shkurtesa tastiere, ju mund të rrisni ritmin tuaj të navigimit dhe të kurseni kohë njëkohësisht por edhe të informoheni për aktivitetin në ueb.

Duke mbajtur mend disa shkurtesa të Chrome-it, detyrat që ju kryeni çdo ditë fitojnë tjetër ritëm dhe tjetër dinamizëm.

U duhen vetëm dy minuta për të lexuar 30 shkurtesa të Chrome që do ta përmirësojnë jetën tuaj në internet.

Shkurtesat dhe artikullin e plotë mund ta lexoni në PCWorld.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme