Së shpejti do të prezantohet Windows 10 Cloud

Së shpejti do të prezantohet Windows 10 Cloud

19 April 2017 11:38

Siç raportohet nga faqja ZDNet, konkurrenti i Microsoftit Google Chrome OS do të prezantohet muajin e ardhshëm.

Edicioni Windows 10 Cloud për herë të parë u paraqit gjatë testimit të Windows 10 Creators Update.

Windows 10 Cloud do të jetë një version i thjeshtuar i Windows 10, i cili mund të punojë vetëm me aplikacionet Unified Windows Platform (UWP) nga Windows Store, transmeton “Koha Ditore”.

Sistemi operativ do të ketë kufizime, njëjtë si edhe Chrome OS, ku shfrytëzuesit nuk do të mund të downloadojnë dhe instalojnë web aplikacione.

Pritet që gjatë ngjarjeve të veta të ardhshme në maj, Microsoft do ta prezantojë edhe pajisjen e brenduar për Surface me Windows 10 Cloud.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme