Nikon paralajmëron fotoaparatin e ri

Nikon paralajmëron fotoaparatin e ri

12 April 2017 14:29

Nikon sapo ka prezantuar fotoaparatin e ri D7500 DSLR, i cili vjen si pasues i D7200.

Nikon D7500 është fotoaparat i klasës së mesme DSLR, i cili huazon shumë gjëra nga “vëllai” më i shtrenjtë, modeli D500. Nikon D7500 ka format të njëjtë DX, sensor CMOS prej 20,9 MP dhe procesor të fotografisë EXPEED 5, të cilin e ka edhe fotoaparati i shtrenjtë Nikon D500, transmeton KosovaPress.

Fotoaparati Nikon D7500 mund të incizojë në 4K UHD, ndërsa video mund të ruhet si MOV ose MP4. Metoda 1080p ofron stabilizim elektronik, derisa kamera mund të incizojë video në kartelë.

Pajisja ka ekran 3,2 inç, Bluetooth dhe Wi-Fi. Çmimi i tij do të jetë 1250 dollarë.

Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme