Toshiba krijon HDD 8TB

Toshiba krijon HDD 8TB

06 April 2017 17:01

Gjiganti teknologjik ka njoftuar se ka krijuar Hard Diskun më të madh, të cilin ndonjëherë kompania e ka prodhuar.

Në pyetje është HDD me 8TB hapësirë nga seria MG.

Ky hard disk i ri 8TB i dedikohet serverëve të kompanive afariste dhe sistemeve për ndarjen e hapësirave, transmeton kp.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme