Mbi 40 sportistë të Kosovës në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”

Mbi 40 sportistë të Kosovës në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”

17 prill 2018 18:42

Kosova për herë të parë do të marrë pjesë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, të cilat mbahen prej 22 qershor – 1 korrik 2018.

Me këtë rast Kosova do të dërgojë në Tarragona të Spanjës, 40-45 sportistë të 12 sporteve.

“Përzgjedhja e sportistëve do të bëhet në bazë të tri kritereve: cilësisë, univerzalitetit dhe barazisë gjinore. Lista përfundimtare e sportistëve, trajnerëve dhe zyrtarëve të tjerë do të përcaktohet në mbledhjen e radhës së Bordit Ekzekutiv të KOK-ut”, thuhet në njoftimin e KOK-ut.

Në Komitetin Olimpik të Kosovës, federatat kanë dërguar rreth 80 aplikacione të sportistëve.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme