Zëvendësim gjyqtarësh në ndeshjen Stoke City – Leicester City

Zëvendësim gjyqtarësh në ndeshjen Stoke City – Leicester City

04 nëntor 2017 14:30

Gjyqtari Bobby Madley është dashur të zëvendësohet në ndeshjen që po zhvillohet mes Stoke Cityt dhe Leicester Cityt.

Gjyqtari i katërt Jon Moss është dashur ta zëvendësojë 32-vjeçarin i cili pësoi një lëndim në këmbë.

Ndeshja u ndalua për 3 minuta për t’u kryer zëvendësimi i Madleyt që po drejton ndeshjen si gjyqtar i katërt.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme