Gjyqtarë maltezë drejtojnë ndeshjen Skënderbeu – Vllaznia

Gjyqtarë maltezë drejtojnë ndeshjen Skënderbeu – Vllaznia

04 nëntor 2017 11:37

Katër gjyqtarë nga Malta do të drejtojnë ndeshjen mes Skënderbeut dhe Vllaznisë në Superioren shqiptare.

Këta gjyqtarë do ta drejtojnë takimin për shkak të marrëveshjes mes FSHF-së dhe federatës malteze për gjykim të ndeshjeve në kampionatet e dy shteteve.

Për këtë ndeshje janë caktuar gjyqtarët:

Arbitër – Mario APAP
Asistent 1 – Paul APAP
Asistent 2 – Saviour ATTARD
Arbitër i 4– Stephen PACE

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme