Komentatori Shako Hoxha: Të bërtasin serbët sa të donë, Kosova është Shqipëri

Komentatori Shako Hoxha: Të bërtasin serbët sa të donë, Kosova është Shqipëri

03 nëntor 2017 15:53

14 tetor 2014 është datë historike. Në këtë datë, u zhvillua loja futbollistike mes Shqipërisë dhe Serbisë, e cila më pas u shoqërua me ndërprerje pas konfliktit në fushë

E sonte, u zhvillua një tjetër ndeshje, ajo mes Partizanit të Beogradit dhe Skënderbeut të Korçës, e cila me ofendime ndaj Kosovës, fatkeqësisht përfundoi me fitoren e Partizanit.

Edhe pse me humbje, Skënderbeu prapë se prapë është krenaria jonë. Siç e përmendem, në këtë ndeshje ka pasur edhe fyerje për Kosovën. Për këtë gjë, ka reaguar aktori Bes Kallaku.

Besi në Instagram ka hedhur një fotografi të Shako Hoxhës, ku tha se le te bërtasin sa të duan, sepse Kosova është e Shqipërisë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme