Sport

Akil Gjakova kthehet pas nëntë muajsh mungesë

 

 

Prishtinë, 30 mars – Pas mungesës prej nëntë muajsh, Akil Gjakova këtë fundjavë kthehet në garat e xhudos. Më 30 qershor të vitit të kaluar ai ishte paraqitur në garën e xhudos në Lojërat Mesdhetare në Oran të Algjerisë, ndërsa kishte fituar medaljen e bronztë. Për të bronztën e kishte mposhtur italianin Manuel Lombardi. 27-vjeçari ka munguar prej atëherë. I është nënshtruar një operimi të krahut dhe tani është i gatshëm për kthim në gara.