Sport

Lojtarët dhe tifozët e Brazilit kishin nderuar Pelen në Katar

 

Legjenda e futbollit, Pele, ishte në spital në kohën kur u mbajt Botërori në Katar.

Lojtarët dhe tifozët pasionantë të Brazilit kanë shfaqur përkrahjen e tyre për më të madhin e të gjitha kohërave.