Sport

Tirana do ta organizojë finalen e edicionit të parë të UEFA Europa Conference League

Tirana do ta organizojë finalen e edicionit të parë të UEFA Europa Conference League
 

Stadiumi “Air Albania” në Tiranë do të jetë nikoqir i finales së UEFA Europa Conference League në vitin 2022, edicioni i parë i kësaj gare të klubeve.

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s është takuar nëpërmjet një videokonference dhe ka marrë këtë vendim.