Pa klubin Step po mbahet Kuvendi i Punës së Federatës së Notit Foto: Koha

Pa klubin Step po mbahet Kuvendi i Punës së Federatës së Notit

Dilaver Polisi 20 April 2019 14:04

Ka nisur Kuvendi i Punës së Federatës së Notit, në mungesë të klubit të notit Step, raporton KTV.

KN Step, që është njëri ndër klubet më të mëdha e më të suksesshme në Kosovë, është përjashtuar nga ky Kuvend.

Në Kuvend janë prezent 19 delegatë dhe 13 klube.

Rendi i ditës është aprovuar me shumicë votash, e me 4 abstenime.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme