Ndikimi i sportit në zhvillimin e të rinjve

Ndikimi i sportit në zhvillimin e të rinjve

15 February 2019 21:00

Sot në pjesën qendrore të emisionit “Express” të KTV-së është biseduar për sportin dhe ndikimin që e ka në zhvillimin e të rinjve, si dhe aspektet e dobitë e sportit në socializim dhe shëndet.

Të ftuar në studio ishin: Rina Fetahaj, menaxhere e programit BRICK - CDF, Afëdita Fazlia, zëvendësdrejtoreshë dhe udhëheqëse e Divizionit të federatave sportive në MKRS, Lulzim Krasniqi, arsimtar i Edukatës Fizike në SHMU “Emin Duraku” në Kaçanik dhe Visar Peja, koordinator i OJQ “CCPA Kosova”.

Për më tepër, shikoni videon më poshtë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme