Ceferin mbetet kryetar i UEFA-s

Ceferin mbetet kryetar i UEFA-s

07 February 2019 15:51

Slloveni Aleksander Ceferin mori sot një mandat të ri katërvjeçar në krye të UEFA-s.

Ai ishte i vetmi kandidat, dhe në Kongresin e sotëm të UEFA-s në Romë mori një mbështetje unanime nga 55 anëtarët e kësaj organizate.

Në shtator të 2016, Ceferin zëvendësoi Michel Platini si president i UEFA-s, i pezulluar për mashtrim financiar.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme