Sukseset e shumëfishta të të rinjve të klubit të karatesë “Prishtina”

Sukseset e shumëfishta të të rinjve të klubit të karatesë “Prishtina”

06 December 2018 15:22

Klubi i Karatesë “Prishtina” ka mbledhur një numër të rinjsh të cilët shprehin interesim për të ushtruar sportin e karatesë.

Anëtarë të këtij klubi për të ushtruar sportin e karatesë, janë bërë nxënës të moshave të ndryshme, transmeton emisioni Sot në KTV.

Në mesin e tyre, janë disa emra të cilët kanë shënuar suksese në gara vendore e ndërkombëtare në këtë sport.

Riga Dresha, është njëra ndër ta. Përkushtimi i saj i në sportin e karatesë, i ka sjellë mjaft rezultate.

Përveç saj, edhe Argjend Berjani e Enkela Arifi, kanë korrur suksese në këtë sport luftarak.

Ky klub udhëhiqet nga tre trajnerë me përvojë të gjatë në sportin e karatesë.

Lidhur me funksionimin e Klubit “Prishtina” përkushtimin e këtyre të rinjve si dhe punën me ta, foli edhe trajneri Ismajl Fazliu.

Të njëjtin entuziazëm e përkushtim për ushtrime e kishin edhe anëtarët e moshave të rritura, të cilët ekzekutonin teknika të ndryshme të këtij sporti.

Ditët kur të rinjtë e këtij klubi kryejnë ushtrimet, janë dëshmi e përkushtimit të tyre në fushën e këtij sporti luftarak.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme