Njoftim

Më dt. 29.6.2020, në orën 11:00, kandidatja Vala Hysenaj-Hoxha mbron publikisht temën e doktoratës me titull: “Korelacioni në mes gjendjes shëndetësore orale, baktereve kariogjene dhe sëmundjeve të caktuara në pjesët e sipërme të traktit respirator”.
 

Data e publikimit: 13.06.2020
Shpërndaje
Të tjera