Artistët kujtojnë shpalljen e Pavarësisë

18 shkurt 2017 10:14

Emisioni Express në rubrikën P!nk ka transmetuar një material përmes së cilit artistët tanë kujtojnë momentin historik, shpalljen e Pavarësisë së Kosovës.

Si e kishin përjetuar atë moment dhe çfarë mesazhe japin ata mund ta ndiqni videon e “Expressit”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme