Divat që shkëlqyen në tepihun e kuq gjatë vitit 2017

Divat që shkëlqyen në tepihun e kuq gjatë vitit 2017

28 dhjetor 2017 22:10

Në tepihun e kuq gjatë këtij viti defiluan shumë personalitete të njohura me kreacione interesante.

Ato shkëlqyen dhe sollën magji përsëri aty ku ishte vendi.

Image

Image

Image

Image

Image

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme