Shkurte Fejza rrëfen për muajt në burg!

18 November 2017 22:10

Pos tjerash, në “Talk” të KTV-së, këngëtarja Shkurte Fejza foli edhe për një periudhë jo të lehtë të jetës së saj.

Më 13 shtator 1986 këngëtarja kishte kënduar në një dasmë në Tetovë me shumë të ftuar. Atje kishin ardhur policia maqedonase që të intervenojnë, por pasi që turma ishte shumë e madhe vetëm i kishin marrë shënimet e grupit muzikor. Pas disa ditëve Gjykata Komunale në Tetovë kishte lëshuar aktvendimet për Shkurten dhe 10 anëtarët e grupit muzikor me dënim me burg prej 60 ditësh dhe dënimi ishte ekzekutuar në Kosovë.

Lexoni edhe: 

Shkurte Fejza: “Nuk merrem me thashetheme” [video]

Se si ishte kjo periudhë në burg për këngëtaren Fejza, mund ta kuptoni në video.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme