Barbie vjen ndryshe

Barbie vjen ndryshe

14 nëntor 2017 15:57

Prej vitesh, Barbie ka qenë një kukull e thjeshtë dhe gjithnjë e njëjtë në pamje.

Me gjoks jo shumë të madh, bel të vogël, flokët bionde dhe në shumë raste sy të kaltër, kjo ka qenë pamja e një Barbie.

Më në fund, Barbie-t i është vendosur një ‘hixhab’ frymëzuar nga xhihadistja amerikane dhe medalistja e bronztë olimpike, Ibitihaj Muhammed.

Ajo më pas bëri disa kërkesa që Barbie-t t’i vihej penel dhe të jetë më e plotë dhe me xhihab.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme