Andrra do të pushtojë edhe toplistat e Berlinit

Andrra do të pushtojë edhe toplistat e Berlinit

01 nëntor 2017 11:48

I HEART BERLIN, një prej bllogeve më interesant të artit e kulturës në Berlin, ka krijuar një listë të artistëve që momentalisht jetojnë e punojnë në këtë vend.

Trendi i fundit është edhe këngëtarja shqiptare – Andrra.

Fatime Kosumi, dikur këngëtare e njohur, e cila u rikthye në skenë pas një pushimi, vjen me emrin Andrra, me një stil ndryshe muzikor, i cili i është propozuar nga I HEART BERLIN në listën e “këngëtarëve që nuk duhen humbur”.

Andrra është e para në këtë listë të rekomandimeve. Siç shkruan blogu, “shumë shpejtë Andrra do të pushtojë edhe toplistat e Berlinit, pasi me këngën dhe videoklipin e fundit – Kalle Lamen – ajo ka pushtuar muzikën në Kosovë e në Shqipëri”.

Anna VR, Boiband, Free free dom dom, Simmone Jones, janë disa prej emrave të tjerë që propozohen në këtë listë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme