Horrori “Happy Death Day”, në krye të klasifikimit në kinematë amerikane

Horrori “Happy Death Day”, në krye të klasifikimit në kinematë amerikane

16 tetor 2017 16:36

Filmi horror “Happy Death Day”, është renditur në vendin e parë në mbledhjen e të ardhurave në kinematë amerikane këtë fundjavë, ndërsa “Blade Runner 2049” zbret në vendin e dytë.

Sipas vlerësimeve “‘, thrilleri “Happy Death Day”me regjisor Christopher Landon, me Jessica Rothe dhe Israel Broussard, ka mbledhur 26,5 milionë dollarë për Blumhouse dhe Universal Pictures. “Blade Runner 2049” renditet në vendin e dytë me 15,1 milionë dollarë.

“The Foreigner” i Jackie Chan renditet në vendin e tretë me 12,8 milionë dollarë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme