Talentet e garave muzikore

Talentet e garave muzikore

07 tetor 2017 12:37

Jo të gjithë kanë zgjedhur rrugën e njëjtë për të depërtuar në skenën muzikore. Derisa dikush ka zgjedhur festivalet, të tjerët, xhepat e të cilëve janë të “fortë” dhe mundësojnë gjithçka, kanë zgjedhur direkt këngët dhe klipet.

Mirëpo, ka edhe prej atyre që si mundësi shumë e mirë u mbeten talent-shout muzikor, e të cilët nuk kanë munguar as në tregun shqiptar, megjithëse disa prej tyre sot nuk mbahen, raporton emisioni “Express” në KTV.

“Ethet e së premtes mbrëma”, “The Voice” si dhe “X Factor” janë disa prej këtyre garave muzikore.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme