Sandviç me spinaq dhe vezë të fëllënzave

Sandviç me spinaq dhe vezë të fëllënzave

08 nëntor 2017 18:09

Për përgatitjen e Sandviçit me vezë të fëllënzave e spinaq ju duhen produktet e më poshtme.

Bukë integrale

Spinaq

Kërpudha

Vezë fëllënze

Kripë/piper

Hudhër e freskët ose e tharë

Vaj ulliri

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme