Bukë në vezë me perime

23 qershor 2017 20:30

Për përgatitjen e bukës në vezë dhe me perime iu duhen produktet e mëposhtme:

Bukë

Vezë

Spec të kuq

Spec të gjelbër

Kungulleshë

Kripë

Piper

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme