U bë një vit pa nënën dhe gjyshen tonë të dashur

RAZA SHAQIRI – RAMA

RAZA SHAQIRI – RAMA

(1943 – 2019)

Ishe dhe do të mbetesh përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona.

E përkujtojnë: familja Rama, familja Shaqiri dhe mbarë farefisi i gjerë.

Data e publikimit: 27.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje