Sot 15 vjet nga humbja e shokut

ILIR BEGOLLI – BEGI

ILIR BEGOLLI – BEGI

Dashuria dhe dhembja për të mbeten të përhershme.

 

Memli dhe Gjyli.

Data e publikimit: 24.01.2020
Shpërndaje
Të tjera