Sot, më 23 janar 2020, bëhen 60 vjet pa babanë dhe këshilluesin tonë të dashur e të paharruar

SHABAN (ABDURAHMAN) KALLUDRA

SHABAN (ABDURAHMAN) KALLUDRA

Përjetë të përkujtojnë me mall: djemtë Abdullahu dhe Xhevdeti me familjet nga Turqia dhe Mitrovica.

Data e publikimit: 24.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje