Nëntë vjet pa më të dashurën tonë

Dr. ZINETE LUTA - MEKULI

Dr. ZINETE LUTA - MEKULI

Sa shpesh të shoh në ëndërr, më e shtrenjta jonë. E kujtoj fytyrën tënde dhe zërin tënd të ëmbël. Ditët pa Ty janë ditë pa diell e netët pa hënë. Dhimbja që le pas është shumë e madhe. Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë. Vendin tënd nuk mund ta zë askush, andaj do të mbetesh kujtimi më i vlefshëm i jetës sonë. Ti je në zemrat tona dhe në mendjet tona përgjithmonë.
Mburremi me Ty se ishe shembull i mirësisë, bujarisë dhe krenaria e familjes sonë. Pusho në paqe, engjëlli ynë!
 

Të kujtojnë çdo ditë me mall, dashuri, respekt dhe krenari: bashkëshorti Fazliu, vajza Edona, djali Dritoni me bashkëshorten Teutën dhe nipi Lisi.

Data e publikimit: 24.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje