Më 20 janar 2020 bëhen 32 vjet pa Ty

SHEFKI RAMADANI

SHEFKI RAMADANI

Tridhjetë e dy vjet dhembje u jetuaka po s’u shëruaka kurrë plaga. Na mungojnë buzëqeshja, përkrahja dhe prania jote. Jeta duhet vazhduar me krenari, ta kemi borxh.

 

Të kujtojmë me mall: bashkëshortja Nazuqja, vajza Shqipja, dhëndri Visari, mbesat Rina e Brikena, nipi Kroni dhe stërnipat Lisi e Deti.

Data e publikimit: 20.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje