Sot, më datën 20 janar 2020, bëhet një vit pa më të dashurin tonë

AGIM (BAHTJAR) HOTI

AGIM (BAHTJAR) HOTI

28.11.1976 - 20.1.2019

Shumë vështirë qenka të shkruajmë përkujtim për Ty, ashtu siç është e vështirë të pajtohemi me mungesën tënde. Është sikur po jetojmë një ëndërr, nga e cila nuk do të zgjohemi deri të vijmë te ti. Dhimbja nuk shprehet as me fjalë, as me lot. Ajo është thellë në brendësinë e shpirtit tonë. Vdekja të ndau nga jeta, por jo edhe nga zemrat tona. Ne do të vazhdojmë të jetojmë me dhimbje të madhe për ty, por krenarë që të patëm.

 

Të kujtojnë me shumë mall: bashkëshortja Arbana, vajza Eneida, djali Erdi, babai Bahtjari, vëllezërit Iljazi, Mustafa e Afrimi dhe motra Nailja.

Data e publikimit: 20.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje