Më 31 dhjetor 2020 u mbushën 20 vjet prej ndarjes, vetëm fizikisht prej nesh, të Nënës sonë të dashur

EMINE XHAFOLLI-RUKIQI

EMINE XHAFOLLI-RUKIQI

1910-1999

Ishte kjo dita e fundit e shekullit XX, po edhe dita e fundit e jetës 89-vjeçare të Nënës sonë të shtrenjtë. Sot po i përkujtojmë peripecitë e jetës tënde, Nëna jonë e paharrueshme. Po na kujtohet edhe porosia e Naim Frashërit: “Duaj mëmën e atën, Që të t’apin uratën, Ata vuajnë për ty, Të kanë dritë në sy”. Edhe ne moj Nënë e dashur, do të kemi dritë në sy e në zemër dhe në kujtesën tonë, sa të jemi në këtë botë.

Familja Rukiqi.

Data e publikimit: 20.01.2020
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje