Pesë vite pa ty Babë

GANI AHMETI

GANI AHMETI

1944 - 2016

Babë i dashur, sa shumë gjëra do te doja ti bënim se bashku. Ka shume momente që mendoj për ty. Ka shumë momente që më mungon shumë. Jeta pa ty është me e varfër, por kujtimet për dashurin dhe kujdesin  për njëri tjetrin na i ngroh  zemrat. Gjithmonë në zemrat tona.

Të përkujton e bija Mirja dhe familja Ahmeti nga Obiliqi.

Data e publikimit: 06.08.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje