Sot bëhen 27 vjet pa babanë dhe 17 vjet pa mamën tonë të dashur

ISLOM (OSMAN) HOXHA

ISLOM (OSMAN) HOXHA

(1939 – 1993)
FAHRIJE MATI – HOXHA

FAHRIJE MATI – HOXHA

(1944 – 2003)

Përjetësisht ju kujtojmë me dashuri dhe respektin më të madh për gjithçka që keni bërë për ne. Ju jemi mirënjohës pafundësisht.

 

Me zemër e shumë mall ju kujtojmë: vajzat Violeta, Arjeta, Melita, Flutura e Arta dhe djali Shkëlzeni.

Data e publikimit: 02.11.2020
Shpërndaje
Të tjera