×

За акцијата во ЕРО се уапсени Дардан Моликај и 12 активисти на ПСД

Крем (со вкус на маслинки)

За пресметка на долгот, експертите добиле документи од Дардафон, но не и од Телеком

Австриски дипломат: Тачи ми го претставија како број 3 на ОВК, не знаевме кои се 1-ви и 2-ри