ФИФА Евро 2024 KOHA.net

TOP KOHA MUSIC

Рон Заити по долго време се враќа со интервју

Уметникот Рон Заити, покрај новите музички проекти и приватниот живот, во најновото шоу на КТВ, „Топ Коха мјузик“, зборуваше и за социјалните мрежи, музичката индустрија и тајните за својот изглед.

Рон Заити во КТВ