KOHA.net

TOP KOHA MUSIC

Атиен, надежниот млад уметник

Во „Топ Коха мјузик“ секоја недела се претставуваат нови уметници кои се надополнуваат на нашата музичка сцена. Овие уметници почнуваат да прават разлика на сцената.

Атиен е еден од овие млади уметници. Пејачот го претстави својот најнов проект „Расположение“. Оваа година, вели тој, нема да заврши само со овој проект на пејачот, бидејќи на лето ќе објави нови песни.