KOHA.net

TOP KOHA MUSIC

„Top Koha Music“ со диџеј во време на пандемија

„Топ Коха мјузик“ оваа недела се враќа на КТВ со интервјуто направено со двајца диџеи. Тие зборуваат за влијанието на пандемијата врз нивната креативност.

Диџеј ПМ и диџеј ДАГЗ беа принудени да ги тргнат рацете од микстејпите, ги засукаа ракавите и отворија гастрономски бар.

„Топ Коха мјузик“ чиј автор и модератор е Сара Коцин, ќе продолжи да им ја носи на гледачите најновата музика секоја недела од 16:30 часот.