ФИФА Евро 2024 KOHA.net

РОДЕН СУМ

Крем (со вкус на маслинки)

Состојки:

200 гр урда

200 грама крем

100 грама маслинки

100 гр ореви

Малку лута пиперка

Маслиново масло

50 гр лешници, суви смокви, суви кајсии