ФИФА Евро 2024 KOHA.net

РОДЕН СУМ

Мача крем

Состојки:

3 жолчки

3 лажици еритритол шеќер или шеќер

50 грама скроб

500 мл млеко

2 пакетчиња ванилин шеќер или семки од стапче

200 мл крем халта млеко