ФИФА Евро 2024 KOHA.net

учениците 4

„Супер жешките“ чипови ги разболуваат јапонските студенти

„Супер жешките“ чипови ги разболуваат јапонските студенти

СВЕТОТ 17 јули 2024 08:52 часот

14 ученици во Токио биле испратени во болница откако изеле „супер жежок“ чипс Околу 30 средношколци...

учениците

Поради недостиг на инфраструктура, учениците имаат физичко образование во училниците

Арбери 26 мај 2024 19:33 часот

Начинот на изработка на курсот по физичко образование за учениците од ОУ „Наим Фрашери“ во Вучитри е определен од временските услови Во...

Глоговац

Фудбалскиот тренер работи како асистент за ученици со попреченост

Арбери 19 мај 2024 21:30 часот

Одделението за истраги за економски криминал и корупција започна истраги под сомнение дека службени лица во Управата за образование во...

учењето

Недостигот на кариерни советници ги казнува студентите

Арбери 19 мај 2024 19:18 часот

Ученикот Аурон Врајоли одлуката да се запише во гимназијата „Еќрем Чабеј“ ја донел по ориентација на неговите родители.