KOHA.net

мотиви 45

времето денес

Времето во следните пет дена на Косово е нестабилно

Арбери 19 мај 2024 10:34 часот

Времето во следните пет дена на Косово се очекува нестабилно, со сонце и дожд, има...

Дождливо време, чадор

Времето денес во Косово

Арбери 19 мај 2024 08:09 часот

Во Косово денеска ќе биде претежно облачно време. Хидрометеоролошкиот завод на Косово соопшти дека облачноста...

сончево време

Времето во сабота

Арбери 18 мај 2024 07:40 часот

Во сабота се предвидува сончево време и расфрлана облачност Минималните температури ќе се движат меѓу 8-11 Целзиусови степени,...

мотиви

Сончево време денеска

Арбери 17 мај 2024 07:43 часот

Во петок се очекува да продолжи облачното време со сончеви интервали. Минималните температури ќе се движат во интервал од 6 до 9...

мотиви

Времето во четврток

Арбери 16 мај 2024 07:52 часот

Хидрометеоролошкиот институт на Косово прогнозира дека во четврток ќе биде облачно и на места со променливи врнежи од дожд.

Vreme

Облачно време со сончеви интервали

Арбери 15 мај 2024 08:07 часот

Денеска во Косово се очекува облачно со сончеви интервали. Според Хидрометеоролошкиот завод на Косово (ИХМК), облаците...

сончево време

Времето денеска со сонце и расфрлана облачност

Арбери 13 мај 2024 08:03 часот

Денеска во Косово времето ќе биде сончево со променлива облачност. Хидрометеоролошкиот завод на Косово направи...

мотиви

Временска прогноза за следната недела

Арбери 12 мај 2024 13:10 часот

Хидрометеоролошкиот институт на Косово соопшти дека во понеделник ќе има сончево време и расфрлана облачност. Температурите...

Времето во Косово

Времето денес во Косово

Арбери 12 мај 2024 07:56 часот

Во недела во првиот дел од денот се очекува сончево и облачно време, додека во вториот дел...

мотиви

Времето за денес

Арбери 11 мај 2024 08:27 часот

Во сабота се предвидува сончево време и расфрлана облачност Минималните температури ќе се движат меѓу 5-8 Целзиусови степени,...

мотиви

Времето за викенд

Арбери 10 мај 2024 16:20 часот

Хидрометеоролошкиот институт на Косово соопшти дека во сабота ќе има сончево време и расфрлана облачност, додека...

Vreme

Времето во петок

Арбери 10 мај 2024 07:51 часот

Во петок се очекува да биде облачно со сончеви интервали. Облаците на места може да донесат траки од дожд...

времето денес

времето денес

Арбери 9 мај 2024 08:01 часот

Денеска во Косово времето ќе биде облачно, а на места се очекува да има поројни дождови,...

Високи температури

Април, 11-ти месец по ред кој го собори температурниот рекорд

СВЕТОТ 8 мај 2024 14:23 часот

Метеоролошките студии ширум светот покажуваат дека април 2024 година бил потопол од кој било претходен април...

Времето во Косово

Времето денеска на Косово е променливо

Арбери 8 мај 2024 07:50 часот

Хидрометеоролошкиот завод на Косово соопшти дека денеска ќе има облачно време со сончеви интервали за време на...

мотиви

Ова е времето денес

Арбери 4 мај 2024 07:52 часот

Хидрометеоролошкиот завод на Косово прогнозира дека во сабота времето ќе биде претежно облачно и повремено...

Дождливо време

Временска прогноза за викендот

Арбери 3 мај 2024 12:51 часот

Хидрометеоролошкиот институт на Косово (ИХМК) соопшти дека во сабота се очекува претежно облачно и повремено...

времето денес

Облачно време со сончеви интервали

Арбери 3 мај 2024 07:59 часот

Денеска во Косово се очекува да биде облачно со сончеви интервали Според Хидрометеоролошкиот завод на Косово (ИХМК), облачноста...

сончево време

Времето за денес

Арбери 2 мај 2024 07:45 часот

Хидрометеоролошкиот завод на Косово соопшти дека денеска ќе биде облачно и на места со поројни дождови,...

времето денес

Времето денеска на Косово е претежно сончево

Арбери 28 април 2024 08:28 ч

Во Косово денеска ќе биде претежно сончево време. Според „Метео Косова“, минималните температури ќе се движат меѓу 5-8...