KOHA.net

Instagram 5

Instagram

Инстаграм воведува нови функции за „Приказни“

TECH 9 мај 2024 09:46 часот

Платформата на Инстаграм воведе голем број нови функции за „Stories“, од кои најважна е функцијата „Откријте“,...

TikTok

TikTok лансира апликација за да се натпреварува со Instagram

TECH 20 април 2024 14:22 ч

Социјалната мрежа TikTok лансираше апликација за споделување фотографии која ќе му конкурира на Instagram Компанијата соопшти дека апликацијата...

Марк Цукерберг - Мира Мурати

Мета ја најавува новата верзија на виртуелен робот

TECH 18 април 2024 19:13 ч

Шефот на Мета, Марк Закерберг, најави дека неговата компанија ќе лансира нова верзија на асистентот...

Instagram

Инстаграм има за цел да се бори против „сексуалната уцена“ со нови ажурирања

TECH 11 април 2024 13:39 ч

Инстаграм ќе започне со тестирање на нови алатки во рок од неколку недели за борба против „изнуда“, форма на уцена што вклучува ...

TikTok

TikTok најавува нова апликација, која има за цел да се натпреварува со Instagram

TECH 10 април 2024 14:13 ч

Социјалната мрежа ТикТок подготвува апликација за споделување фотографии која ќе му конкурира на Инстаграм Компанијата соопшти дека ја...