ФИФА Евро 2024 KOHA.net

Илир Пеци 10

Звежан

Пеци предупредува на тужба против фирмата која не ги извршила работите на пумпите за вода

ВЕЧЕРНИ ВЕСТИ 2 јули 2024 19:27 часот

Жителите на селото Жаж и тоа на Болетин во општина Звечан се очекува во среда да протестираат, причината за...

Илир Пеци

За недостиг на вода, градоначалникот на Звечан предупредува на тужба против приватна фирма

Арбери 2 јули 2024 17:31 часот

Градоначалникот на Звечан Илир Пеци предупреди дека ќе поднесе тужба против приватна компанија бидејќи некои...

Градоначалникот на општина Звечан, Илир Пеци

Пеци: Потпретседателката е разрешена затоа што носела одлуки во мое име

Арбери 30 мај 2024 17:23 часот

Градоначалникот на општина Звечан Илир Пеци се изјасни за разрешувањето на заменик-градоначалничката на оваа општина Наташа Томаниќ на...

Општина Звечан

Разрешена е заменик-градоначалничката на Звечан, Наташа Томаниќ

Арбери 30 мај 2024 14:52 часот

Градоначалникот на Звечан денеска ја разреши заменик-градоначалничката на општината Наташа Томаниќ Решението за разрешување на Томаниќ е донесено денеска.

Илир Пеци

Градоначалникот на Звечан Илир Пеци последната средба ја одржува во с

ВЕЧЕРНИ ВЕСТИ 30 април 2024 19:46 ч

Со околу три часа два дена може да се сумира времето поминато во објектот на општина Звечани...

Состанок на општинско собрание на општина Звечан

Собранието на Звечан заседава во алтернативна канцеларија

Арбери 30 април 2024 10:27 ч

Седницата на општинското собрание на Звечан се одржува во алтернативна канцеларија во село Липе, иако градоначалникот на општината Илир...

Илир Пеци - Општина Звечан

Градоначалникот на Звечан е сместен во зградата на општината

Арбери 29 април 2024 10:17 ч

Градоначалникот на општина Звечан, Илир Пеци, започна со работа во објектот на општината во Звечан Првата средба во објектот...

Општина Зубин-Потоку

Градоначалникот на Зубин-Потоку и на Звечан ќе се преселат во општинските канцеларии

Арбери 26 април 2024 19:04 ч

Градоначалникот на Зубин Поток се врати во општинскиот објект, една година по извршувањето на мандатот од алтернативна функција. Причина за...

Звечан - Зубин поток

Една година по изборот, Зеќири и Пеци ќе бидат преместени во општинските објекти

Арбери 26 април 2024 09:28 ч

Една година откако беше избран на функцијата градоначалник на општина Зубин-Потоку, Измир Зеќири се врати во општинскиот објект, каде што...

Градоначалникот на општина Звечан Илир Пеци

Пеци нема да гласа: Не гледам причина да одам против себе

Арбери 21 април 2024 12:20 ч

Градоначалникот на општина Звечан Илир Пеци изјави дека во недела нема да излезе да гласа, бидејќи...