ФИФА Евро 2024 KOHA.net

Спонзорирана статија 8

ИТН

Јули ја носи Магијата во ETC

Реклама 11 јули 2024 17:31 часот

Јули ја носи Magic во ETC од 12-ти до 18-ти јулиНастан посветен на вас, кој нуди неверојатни награди и...

Приштина Ер

Приштина Прин за билети со бројот на резервации на билети, има порака за клиентите

Реклама 1 јули 2024 16:57 часот

Најголемата албанска компанија PrishtinaTicket продолжува да води на пазарот на резервации на билети за патувања во градовите...

Реклама

ИПКО со гордост го спонзорира Самитот за Западен Балкан 2024 година во Косово

Реклама 11 јуни 2024 година, 15:41 часот

ИПКО со задоволство го објавува спонзорството на Самитот за Западен Балкан 2024 година, кој моментално се одржува во Косово. Оваа...

Со Pi&Ki Holidays, имате награда!

Со Pi&Ki Holidays, имате награда!

Реклама 17 мај 2024 16:23 часот

Групацијата Еги започна наградни кампањи за производи од Pi&Ki каде со купување производи имате можност да добиете...

Логото на АКП е помало

Церемонија за поднесување и отворање на понуди - Продажба на средства - 65 (во живо)

Реклама 23 април 2024 14:45 ч

Косовската агенција за приватизација објави Продажба на средства со ликвидација 65, која содржи 26 атрактивни средства кои...

Спонзорирана статија

Светски ден на пингпонгот во ТЦ ГАЛЕРИА

Реклама 23 април 2024 11:39 ч

На 23 април, трговскиот центар ГАЛЕРИА стана местото каде љубителите на пингпонг го прославија Светскиот ден на овој возбудлив спорт....

Спонзорирана статија

Освежете го вашиот дом со Samsung само во AZTECH

Реклама 11 април 2024 17:00 ч

AZTECH постојано се стреми да ги донесе најновите иновации и технологија на пазарот за своите клиенти...

Галерија

ТЦ ГАЛЕРИА и БЕРЕКЕТ ја споделуваат радоста на Фитр Бајрам со над 100 семејства во општина Призрен

Реклама 8 април 2024 11:41 ч

Во светиот месец Рамазан и во пресрет на Рамазан Бајрам, во заедничка иницијатива за...