KOHA.net

СПОРТ

Стихот ќе го нема многу недели

Напаѓачот на Базел, Албиан Ајети ќе пропушти неколку недели поради повреда на мускулот, објави во четвртокот швајцарскиот клуб.

Ајет неодамна за прв пат стартуваше во Базел откако се врати во овој тим.

Се очекуваше 27-годишниот играч постепено да се впушти во тимот на Базел, но тој започна во средната недела во купот.