ФИФА Евро 2024 KOHA.net

СПОРТ

Постојани судии на натпреварот Пеќ - Приштина

Дека балканската лига речиси го загуби значењето, докажува и фактот што сите натпревари на косовските екипи ги води судијата од Црна Гора, Огњен Јокиќ.

Тој го режира и натпреварот во Ѓакове, моментално суспендиран.

На судијата Јокиќ му помагаат Сава Четковиќ и Стефан Вуковиќ.