KOHA.net

СПОРТ

Со молби на стадион Србите пишуваат за провокација

Навивач со плис и двоглав орел на него, седи на скалите на стадионот на кој се игра натпреварот меѓу Србија и Швајцарија.

Неговата фотографија ја направија српски фоторепортери, додека српските медиуми пишуваа за провокација.

Веќе започнаа провокациите на Албанците против Србија“, напиша sportal.rs.