KOHA.net

СПОРТ

Беким Шотани го презема раководството на Вучтри

Во неделата во текот на денот, тимот на Вучтри, кој во овогодинешното издание ќе се натпреварува во косовската фудбалска елита, ја официјализираше веста за новиот селектор.

Беким Шотани се враќа на чело на тимот од Вучрија и ќе биде наследник на Самуел Никај, кој пред неколку дена беше официјализиран како тренер на Лирија е Призрен, пренесува „Спорти не КТВ“.

„Службен. Беким Шотани ќе не води во новото издание 2019/20“, пишува во соопштението на клубот на социјалната мрежа Фејсбук.