ФИФА Евро 2024 KOHA.net

SHOWBIZ

Били Ајлиш вели дека никогаш не била среќна личност

Били Елиш

Били Елиш

Светски познатата пејачка Били Ајлиш изјави дека никогаш не била среќна личност.

„Во текот на целиот мој живот никогаш не сум бил среќен човек, цело време. Бев весела личност, но не и среќна. Доживувам радост и смеа и наоѓам забава во работите, но јас сум депресивна личност“, изјави таа за списанието Ролинг Стоун.

Били во текот на годините се бореше со депресијата, додека се присети дека едно време целосно ја изгубил вербата, покажувајќи дека во текот на животот многу страдал од депресија.

„Кога ќе се случеше некое лошо чувство, си мислев дека ќе помине, само бранови и минуваат. Оваа работа отсекогаш ми давала утеха, а овој пат мислам дека воопшто не ми е гајле повеќе. дури сакам да ми се подобри состојбата“, објасни ѕвездата.

Понатаму покажа дека имало моменти кога си кажала дека седум години не се забавувала.

„Имав некои илузии, бидејќи кое 17-годишно момче оди на Греми наградите и освои пет награди? Но, во животот сфатив дека немам толку искуство“, изјави Били.
Неодамна вели дека излегува со пријателите и оди на различни забави, но дека се плаши од луѓето и светот.

„За некој како мене е само застрашувачки, дури и ако не е, имам чувство како сите да ме гледаат и снимаат додека јас се чувствувам ранливо. Имајќи ги овие мисли решив да ги правам работите што најмногу ме плашат. Се борам со ова чувство и постојам во светот“, рече таа.